Ti hogy vagytok a rakott tésztákkal? Én nagyon kedvelem őket. Könnyen összerakhatóak, és túlságosan sokat nem is kell gondolkodni az elkészítésen. Most egy spárgás-sajtos rakott penne mellett “tettem le a voksom”. Jöjjenek a részletek! További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Háromsajtos tejszínes-spárgás penne fűszerekkel, sütőben sütve … Tovább »
Három sajtos tejszínes-spárgás tészta
Ti hogy vagytok a rakott tésztákkal? Én nagyon kedvelem őket. Könnyen összerakhatóak, és túlságosan sokat nem is kell gondolkodni az elkészítésen. Most egy spárgás-sajtos rakott penne mellett “tettem le a voksom”. Jöjjenek a részletek! További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Háromsajtos tejszínes-spárgás penne fűszerekkel, sütőben sütve … Tovább »

Ugye mindenki szereti a fasírtot? 🙂 Remélem igen, és már a kezetekben is van a fakanál, hogy megcsináljátok ezt az isteni receptet! Jó szórakozást! Íme a részletek! További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Fűszeres fasírt pulykából, pirított citromos spenóttal és mozzarellás bazsalikomos paradicsommártással Hozzávalók A fasírthoz…
Gyerekkoromban imádtam amikor beköszöntött a jó idő, és a nagymamámnál egy jó májkrémes kenyér, paprika-paradicsom kombót lehetett tolni. De az egész mit sem ért volna az igazi házi májkrém nélkül. Mutatom is, hogy tudjátok könnyen és gyorsan elkészíteni! 😉 További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Házi májkrém csirkemájból,…
Itt a tavasz, és szerencsére egyre jobb az idő is, úgyhogy – némi kihagyás után – az időhöz teljesen jól illeszkedő finomságot igyekeztem készíteni. Remélem nektek is ízleni fog! Íme a részletek! 🙂 További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Bulgurral és csirkével töltött cukkini sütőben sütve …
Itt a Húsvét, itt a nyúl, na meg a rengeteg rokoni látogatás óriási lakomákkal. Már napok óta töröm a fejem, hogy milyen húsvéti ínyenc falat kerüljön az asztalra. Nos, igyekeztem magam tartani a jól megszokott “viszonylag könnyen és gyorsan valami finomat tegyünk az asztalra” elv mellett. Próbáljátok ki, biztosan ízleni fog! 🙂 További receptekért,…
A rakott krumpli szerintem nagyon sokunk gyerekkori kedvence. Ha nem is az egész, de legalább a kolbász krumplival és sok tejföllel szinte mindig elfogyott. 🙂 Most szintén egy rakott krumpli receptet mutatok nektek, viszont ebben sem az elkészítési mód, sem a hozzávalók nem azonosak a régi klasszikussal. Persze ez ne tartson vissza benneteket, hiszen 30…
Ez a bejegyzés egy – számomra – hatalmas űrt hivatott pótolni a blogon. Ennek egy nagyon egyszerű oka van, mégpedig az, hogy a hal már gyerekkorom óta az egyik kedvenc ételemnek számít, és ezért igyekszem is minél többet enni belőle. Ennek okán mutatok egy receptet amit biztosan ti is szeretni fogtok, úgyhogy ne habozzatok, hanem…
Mindenkivel előfordult már, hogy hazaérve egy fárasztó nap után már semmihez nincs kedve csak pihenni, felöltődni, lazítani. Ennek ellenére ahogy hazaérek engem néha elkap az érzés, hogy enni kéne valamit. Mivel ilyenkor már semmi kedvem ezzel foglalkozni, ezért igyekszem magam minél egyszerűbben kisegíteni ezekben a szitukban. Itt van például ez a tuti megoldás amivel kb….
Mivel a múltkori filléres bejegyzés hatalmas sikert aratott, ezért készítettem ismét egy ahhoz hasonlót. Ezt picit talán nehezebb elkészíteni, viszont tényleg rendkívül olcsó hozzávalókból megoldható. Jöjjenek a részletek! 🙂 További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Spenótos-borsós rizottó Hozzávalók kb. 500 g rizs (normál hosszú szemű) 1…
Ha a múltkori bejegyzésben emlegettem a külföldi konyhát, akkor itt az ideje, hogy “emlegessem” egy kicsit a magyart is, – mert mint számos más dologban – úgy ebben is felülmúlhatatlanok vagyunk! 🙂 De ami legjobb az egészben, hogy a legendás magyar kreativitás itt is rendszeresen megjelenik, úgyhogy ne nagyon habozzatok, hanem ragadjatok fakanalat, és dobjátok…