Ti hogy vagytok a rakott tésztákkal? Én nagyon kedvelem őket. Könnyen összerakhatóak, és túlságosan sokat nem is kell gondolkodni az elkészítésen. Most egy spárgás-sajtos rakott penne mellett “tettem le a voksom”. Jöjjenek a részletek! További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Háromsajtos tejszínes-spárgás penne fűszerekkel, sütőben sütve … Tovább »
Három sajtos tejszínes-spárgás tészta
Ti hogy vagytok a rakott tésztákkal? Én nagyon kedvelem őket. Könnyen összerakhatóak, és túlságosan sokat nem is kell gondolkodni az elkészítésen. Most egy spárgás-sajtos rakott penne mellett “tettem le a voksom”. Jöjjenek a részletek! További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Háromsajtos tejszínes-spárgás penne fűszerekkel, sütőben sütve … Tovább »

Ugye mindenki szereti a fasírtot? 🙂 Remélem igen, és már a kezetekben is van a fakanál, hogy megcsináljátok ezt az isteni receptet! Jó szórakozást! Íme a részletek! További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Fűszeres fasírt pulykából, pirított citromos spenóttal és mozzarellás bazsalikomos paradicsommártással Hozzávalók A fasírthoz…
A kenyérlángos, vagy más néven langalló egy igazán kedvelt, már-már nélkülözhetetlen darabja az utcai fesztiváloknak. Most mutatok nektek egy igazán egyszerűsített receptet (élesztő és kelesztés nélkül) amivel kb. 45 perc alatt máris az asztalra varázsolhatjátok ezt a számtalan módon elkészíthető finomságot! Íme a részletek! További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés:…
Itt a tavasz, és szerencsére egyre jobb az idő is, úgyhogy – némi kihagyás után – az időhöz teljesen jól illeszkedő finomságot igyekeztem készíteni. Remélem nektek is ízleni fog! Íme a részletek! 🙂 További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Bulgurral és csirkével töltött cukkini sütőben sütve …
A rakott krumpli szerintem nagyon sokunk gyerekkori kedvence. Ha nem is az egész, de legalább a kolbász krumplival és sok tejföllel szinte mindig elfogyott. 🙂 Most szintén egy rakott krumpli receptet mutatok nektek, viszont ebben sem az elkészítési mód, sem a hozzávalók nem azonosak a régi klasszikussal. Persze ez ne tartson vissza benneteket, hiszen 30…
Mindenkivel előfordult már, hogy hazaérve egy fárasztó nap után már semmihez nincs kedve csak pihenni, felöltődni, lazítani. Ennek ellenére ahogy hazaérek engem néha elkap az érzés, hogy enni kéne valamit. Mivel ilyenkor már semmi kedvem ezzel foglalkozni, ezért igyekszem magam minél egyszerűbben kisegíteni ezekben a szitukban. Itt van például ez a tuti megoldás amivel kb….
Mivel a múltkori filléres bejegyzés hatalmas sikert aratott, ezért készítettem ismét egy ahhoz hasonlót. Ezt picit talán nehezebb elkészíteni, viszont tényleg rendkívül olcsó hozzávalókból megoldható. Jöjjenek a részletek! 🙂 További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Spenótos-borsós rizottó Hozzávalók kb. 500 g rizs (normál hosszú szemű) 1…
Ha a múltkori bejegyzésben emlegettem a külföldi konyhát, akkor itt az ideje, hogy “emlegessem” egy kicsit a magyart is, – mert mint számos más dologban – úgy ebben is felülmúlhatatlanok vagyunk! 🙂 De ami legjobb az egészben, hogy a legendás magyar kreativitás itt is rendszeresen megjelenik, úgyhogy ne nagyon habozzatok, hanem ragadjatok fakanalat, és dobjátok…
Ha van időm, szerencsém és egyéb lehetőségeim is engedik akkor nagyon szeretek utazni. Viszont ha utazok, akkor igyekszem kipróbálni az adott hely jellegzetes gasztronómiai különlegességeit is. Így általában nem riadok vissza egy utcai árus “kétesnek” tűnő finomságától, de egy kikötőben, a piacon vagy épp egy sikátor kis büféjében elfogyasztott ínyencség számomra mindig visszaadja az adott…
Bevallom őszintén nem vagyok egy túl nagy reggelizős a hétköznapokon. Sőt, sokkal inkább semmit nem eszem reggelente ami egy nem túl jó szokás, viszont a hétvégén ha van egy kis “nyugi” akkor igyekszem kihasználni a lehetőségeket. Épp ezért egy olyan receptet hoztam, amit nagyon gyorsan és rengeteg módon el tudtok készíteni, viszont 15 percnél több…