GasztroLabor

Egy ízig-vérig magyar kaja, az isteni TÚRÓS CSUSZA

Amikor főzök, mindig próbálok valami különöset, valami egyedit csempészni az adott ételbe. Viszont vannak olyan kortalan klasszikusok, mint a pörkölt, gulyásleves, töltött káposzta, stb. ahol nincs szükség semmilyen inspirációra, vagy “lökésre” hanem egyszerűen bele kezd az ember és tudja mik a lépések. Ilyen az egyik kedvencem, az istenien finom túros csusza is. Szerintem ne hagyjátok… Tovább »

Cukkini mindenféle finomsággal töltve

Itt a tavasz, és szerencsére egyre jobb az idő is, úgyhogy – némi kihagyás után – az időhöz teljesen jól illeszkedő finomságot igyekeztem készíteni. Remélem nektek is ízleni fog! Íme a részletek! 🙂   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com    Bulgurral és csirkével töltött cukkini sütőben sütve    … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!