GasztroLabor

Így készül a quesadilla, avagy a mexikóiak kedvenc melegszendvicse!

Ha van időm, szerencsém és egyéb lehetőségeim is engedik akkor nagyon szeretek utazni. Viszont ha utazok, akkor igyekszem kipróbálni az adott hely jellegzetes gasztronómiai különlegességeit is. Így általában nem riadok vissza egy utcai árus “kétesnek” tűnő finomságától, de egy kikötőben, a piacon vagy épp egy sikátor kis büféjében elfogyasztott ínyencség számomra mindig visszaadja az adott… Tovább »

Istenien krémes rizottó, mindössze 5 hozzávalóból!

Mivel korábban a hogyan főzzünk 5 hozzávalóból című bejegyzést, nagyon kedveltétek, ezért mutatok egy következő variációt a témában. Kb. 40 perc alatt fejedelmi lakomát varázsolhattok az asztalra, és túlságosan sokat nem is kell törni rajta a fejeteket. Lássuk a részleteket! Csirkés, körtés, fehérboros rizottó zöld fűszerekkel tálalva   Hozzávalók kb. 50 dkg csirkemell kb. 40… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!