GasztroLabor

Istenien krémes rizottó, mindössze 5 hozzávalóból!

Mivel korábban a hogyan főzzünk 5 hozzávalóból című bejegyzést, nagyon kedveltétek, ezért mutatok egy következő variációt a témában. Kb. 40 perc alatt fejedelmi lakomát varázsolhattok az asztalra, és túlságosan sokat nem is kell törni rajta a fejeteket. Lássuk a részleteket! Csirkés, körtés, fehérboros rizottó zöld fűszerekkel tálalva   Hozzávalók kb. 50 dkg csirkemell kb. 40… Tovább »

Így lesz a paradicsomlevesből főétel néhány egyszerű lépésben!

Ugye mindenkinek megvannak az emlékei a gyermekkori paradicsomlevessel kapcsolatban? Kellemes cukros íz, na meg a betűtészták… Valami feledhetetlen. 🙂 Most egy olyan paradicsomleves receptet hoztam nektek amibe nem feltétlenül kerül betűtészta, viszont az íze az – jó eséllyel – nagyszerű lesz. Hogy ehhez mire van szükségetek? Jöjjenek a részletek! Paradicsomleves zöld fűszerekkel készítve, nachos-szal, újhagymával,… Tovább »

Póréhagyma krémleves bacon chipsszel, és fűszeres kenyérkockával

A levesek egy kicsit távol állnak tőlem. Na, persze nem arról van szó, hogy nem szeretem őket… Sőt, imádom a levesek minden változatát, hiszen gyakorlatilag bármikor képes vagyok megenni egy tányérral. Ezért most hoztam nektek egy egyszerű krémlevest, amit feldobtam néhány extrával, hogy tartalomra, és kinézetre is egy kicsit több legyen az átlagnál. Hagymára fel!… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!