GasztroLabor

Istenien krémes tojássaláta Húsvétra

Itt a Húsvét, itt a nyúl, na meg a rengeteg rokoni látogatás óriási lakomákkal. Már napok óta töröm a fejem, hogy milyen húsvéti ínyenc falat kerüljön az asztalra. Nos, igyekeztem magam tartani a jól megszokott “viszonylag könnyen és gyorsan valami finomat tegyünk az asztalra” elv mellett. Próbáljátok ki, biztosan ízleni fog! 🙂   További receptekért,… Tovább »

Itt a világ legjobb kajája: A KLASSZIKUS CSIRKEPÖRKÖLT!

Ha a múltkori bejegyzésben emlegettem a külföldi konyhát, akkor itt az ideje, hogy “emlegessem” egy kicsit a magyart is, – mert mint számos más dologban – úgy ebben is felülmúlhatatlanok vagyunk! 🙂 De ami legjobb az egészben, hogy a legendás magyar kreativitás itt is rendszeresen megjelenik, úgyhogy ne nagyon habozzatok, hanem ragadjatok fakanalat, és dobjátok… Tovább »

Egy igazi tökös kaja, amit te sem hagyhatsz ki!

Gyerekként mindig kicsit idegenkedve néztem a sütőtökre. Nem  tudtam eldönteni, hogy mi az a nagyon fura valami, ami sárga, barnára meg van égve széle, sőt az emberek ráadásul meg is eszik… Nem hittem volna, hogy valaha meg fogom kóstolni, de aztán legyőztem a félelmeimet és rájöttem, hogy nem véletlenül ették ezt a “fura” kaját a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!