Ugye mindenki szereti a fasírtot? 🙂 Remélem igen, és már a kezetekben is van a fakanál, hogy megcsináljátok ezt az isteni receptet! Jó szórakozást! Íme a részletek! További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Fűszeres fasírt pulykából, pirított citromos spenóttal és mozzarellás bazsalikomos paradicsommártással Hozzávalók A fasírthoz… Tovább »
Isteni fűszeres fasírt, pirított citromos spenóttal és paradicsommártással
Ugye mindenki szereti a fasírtot? 🙂 Remélem igen, és már a kezetekben is van a fakanál, hogy megcsináljátok ezt az isteni receptet! Jó szórakozást! Íme a részletek! További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Fűszeres fasírt pulykából, pirított citromos spenóttal és mozzarellás bazsalikomos paradicsommártással Hozzávalók A fasírthoz… Tovább »

A kenyérlángos, vagy más néven langalló egy igazán kedvelt, már-már nélkülözhetetlen darabja az utcai fesztiváloknak. Most mutatok nektek egy igazán egyszerűsített receptet (élesztő és kelesztés nélkül) amivel kb. 45 perc alatt máris az asztalra varázsolhatjátok ezt a számtalan módon elkészíthető finomságot! Íme a részletek! További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés:…
Gyerekkoromban imádtam amikor beköszöntött a jó idő, és a nagymamámnál egy jó májkrémes kenyér, paprika-paradicsom kombót lehetett tolni. De az egész mit sem ért volna az igazi házi májkrém nélkül. Mutatom is, hogy tudjátok könnyen és gyorsan elkészíteni! 😉 További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Házi májkrém csirkemájból,…
Itt a tavasz, és szerencsére egyre jobb az idő is, úgyhogy – némi kihagyás után – az időhöz teljesen jól illeszkedő finomságot igyekeztem készíteni. Remélem nektek is ízleni fog! Íme a részletek! 🙂 További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Bulgurral és csirkével töltött cukkini sütőben sütve …
A rakott krumpli szerintem nagyon sokunk gyerekkori kedvence. Ha nem is az egész, de legalább a kolbász krumplival és sok tejföllel szinte mindig elfogyott. 🙂 Most szintén egy rakott krumpli receptet mutatok nektek, viszont ebben sem az elkészítési mód, sem a hozzávalók nem azonosak a régi klasszikussal. Persze ez ne tartson vissza benneteket, hiszen 30…
Mindenkivel előfordult már, hogy hazaérve egy fárasztó nap után már semmihez nincs kedve csak pihenni, felöltődni, lazítani. Ennek ellenére ahogy hazaérek engem néha elkap az érzés, hogy enni kéne valamit. Mivel ilyenkor már semmi kedvem ezzel foglalkozni, ezért igyekszem magam minél egyszerűbben kisegíteni ezekben a szitukban. Itt van például ez a tuti megoldás amivel kb….
Ha van időm, szerencsém és egyéb lehetőségeim is engedik akkor nagyon szeretek utazni. Viszont ha utazok, akkor igyekszem kipróbálni az adott hely jellegzetes gasztronómiai különlegességeit is. Így általában nem riadok vissza egy utcai árus “kétesnek” tűnő finomságától, de egy kikötőben, a piacon vagy épp egy sikátor kis büféjében elfogyasztott ínyencség számomra mindig visszaadja az adott…
Ki ne tudna felidézni néhány legendás jelenetet amikor a “Család” tagjai leültek, és egy klasszikus olasz vacsora közepette vitatták meg a fontos ügyeket. Nekem a mai napig összefut a nyál a számban amikor Tony Soprano, vagy éppen a Corleone-család hasonló étkezéseit felidézem. Ennek okán felbuzdulva úgy döntöttem, elkészítem én is a magam igazi Szicíliai paradicsomos…
Bármennyire is hihetetlen, de az ünnepek elmúltával egyre kevésbé vágyom a hagyományos, klasszikus ételekre. Ezért eldöntöttem, hogy egy kis olaszos mediterrán érzést csempészek ezekbe a szürke és havas januári napokba, és igyekszem ezt megosztani veletek is. Remélem bejön ez a recept, mert ezzel tényleg a napsütötte délen találjátok magatokat! Készen vagytok? Akkor öveket becsatolni, és…
A pizza mindig a kedvenceim közé tartozott/tartozik, így várható volt, hogy készíteni fogok előbb-utóbb egy “pizzás” bejegyzést. Nos, mivel az ötlet már megérett a fejemben, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom veletek, hogyan lesz gyorsan 5 lépésből finom pizzátok. A pizza tészta egy alap recept, amihez én jelenleg egy bolognai szószt készítettem, de ez rátok van…