GasztroLabor

Három sajtos tejszínes-spárgás tészta

Ti hogy vagytok a rakott tésztákkal? Én nagyon kedvelem őket. Könnyen összerakhatóak, és túlságosan sokat nem is kell gondolkodni az elkészítésen. Most egy spárgás-sajtos rakott penne mellett “tettem le a voksom”. Jöjjenek a részletek!   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com   Háromsajtos tejszínes-spárgás penne fűszerekkel, sütőben sütve    … Tovább »

Isteni fűszeres fasírt, pirított citromos spenóttal és paradicsommártással

Ugye mindenki szereti a fasírtot? 🙂 Remélem igen, és már a kezetekben is van a fakanál, hogy megcsináljátok ezt az isteni receptet! Jó szórakozást! Íme a részletek!   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com   Fűszeres fasírt pulykából, pirított citromos spenóttal és mozzarellás bazsalikomos paradicsommártással     Hozzávalók A fasírthoz… Tovább »

Dobj össze egy könnyű salátát vacsorára 10 perc alatt!

Mindenkivel előfordult már, hogy hazaérve egy fárasztó nap után már semmihez nincs kedve csak pihenni, felöltődni, lazítani. Ennek ellenére ahogy hazaérek engem néha elkap az érzés, hogy enni kéne valamit. Mivel ilyenkor már semmi kedvem ezzel foglalkozni, ezért igyekszem magam minél egyszerűbben kisegíteni ezekben a szitukban. Itt van például ez a tuti megoldás amivel kb…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!