GasztroLabor

Isteni fűszeres fasírt, pirított citromos spenóttal és paradicsommártással

Ugye mindenki szereti a fasírtot? 🙂 Remélem igen, és már a kezetekben is van a fakanál, hogy megcsináljátok ezt az isteni receptet! Jó szórakozást! Íme a részletek!   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com   Fűszeres fasírt pulykából, pirított citromos spenóttal és mozzarellás bazsalikomos paradicsommártással     Hozzávalók A fasírthoz… Tovább »

Így készíts igazi házi májkrémet 15 perc alatt

Gyerekkoromban imádtam amikor beköszöntött a jó idő, és a nagymamámnál egy jó májkrémes kenyér, paprika-paradicsom kombót lehetett tolni. De az egész mit sem ért volna az igazi házi májkrém nélkül. Mutatom is, hogy tudjátok könnyen és gyorsan elkészíteni! 😉    További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com   Házi májkrém csirkemájból,… Tovább »

Ezt eszik a maffiózók filmekben. Próbáld ki Te is!

Ki ne tudna felidézni néhány legendás jelenetet amikor a “Család” tagjai leültek, és egy klasszikus olasz vacsora közepette vitatták meg a fontos ügyeket. Nekem a mai napig összefut a nyál a számban amikor Tony Soprano, vagy éppen a Corleone-család hasonló étkezéseit felidézem. Ennek okán felbuzdulva úgy döntöttem, elkészítem én is a magam igazi Szicíliai paradicsomos… Tovább »

Finomságok az újévi asztalra

Hát eljött! Itt van 2016 az újév első napja, a fogadalmak napja, a szilveszter utáni pihenés napja. De mielőtt az újévi forgatag magába szippantana benneteket vessetek egy pillantást a következő a recept(ek)re, hiszen ezek sem hiányozhatnak a tökéletes évkezdéshez! Íme a részletek!  További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is!   Újévi lencsefőzelék füstölt csülökkel… Tovább »

Gluténmentes házi ravioli borsos gombamártással

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra az olasz konyha mindig is nagyon különlegesnek számított. Az olaszos ízeket igyekszem folyamatosan keresni a mindennapokban is, ezért úgy döntöttem, hogy egy kicsit nagyobb fába vágom a fejszémet. Íme a részletek! Gluténmentes házi ravioli borsos gombamártással   Hozzávalók A tésztához kb. 50 dkg gluténmentes lisztkeverék (természetesen normál… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!