Amikor főzök, mindig próbálok valami különöset, valami egyedit csempészni az adott ételbe. Viszont vannak olyan kortalan klasszikusok, mint a pörkölt, gulyásleves, töltött káposzta, stb. ahol nincs szükség semmilyen inspirációra, vagy “lökésre” hanem egyszerűen bele kezd az ember és tudja mik a lépések. Ilyen az egyik kedvencem, az istenien finom túros csusza is. Szerintem ne hagyjátok… Tovább »
Egy ízig-vérig magyar kaja, az isteni TÚRÓS CSUSZA
Amikor főzök, mindig próbálok valami különöset, valami egyedit csempészni az adott ételbe. Viszont vannak olyan kortalan klasszikusok, mint a pörkölt, gulyásleves, töltött káposzta, stb. ahol nincs szükség semmilyen inspirációra, vagy “lökésre” hanem egyszerűen bele kezd az ember és tudja mik a lépések. Ilyen az egyik kedvencem, az istenien finom túros csusza is. Szerintem ne hagyjátok… Tovább »

Ha a múltkori bejegyzésben emlegettem a külföldi konyhát, akkor itt az ideje, hogy “emlegessem” egy kicsit a magyart is, – mert mint számos más dologban – úgy ebben is felülmúlhatatlanok vagyunk! 🙂 De ami legjobb az egészben, hogy a legendás magyar kreativitás itt is rendszeresen megjelenik, úgyhogy ne nagyon habozzatok, hanem ragadjatok fakanalat, és dobjátok…
Veletek is előfordult már, hogy sem időtök, sem energiátok nem volt vásárolni, de enni mégis kellett volna valamit? Ezt a kis “problémát” az alábbi receptötlettel sikerült megoldanom ami remélem nektek is hasznos lesz! Jöjjenek a részletek! 🙂 További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Duplán sült burgonya önmagába töltve…