GasztroLabor

Egy ízig-vérig magyar kaja, az isteni TÚRÓS CSUSZA

Amikor főzök, mindig próbálok valami különöset, valami egyedit csempészni az adott ételbe. Viszont vannak olyan kortalan klasszikusok, mint a pörkölt, gulyásleves, töltött káposzta, stb. ahol nincs szükség semmilyen inspirációra, vagy “lökésre” hanem egyszerűen bele kezd az ember és tudja mik a lépések. Ilyen az egyik kedvencem, az istenien finom túros csusza is. Szerintem ne hagyjátok… Tovább »

Itt a világ legjobb kajája: A KLASSZIKUS CSIRKEPÖRKÖLT!

Ha a múltkori bejegyzésben emlegettem a külföldi konyhát, akkor itt az ideje, hogy “emlegessem” egy kicsit a magyart is, – mert mint számos más dologban – úgy ebben is felülmúlhatatlanok vagyunk! 🙂 De ami legjobb az egészben, hogy a legendás magyar kreativitás itt is rendszeresen megjelenik, úgyhogy ne nagyon habozzatok, hanem ragadjatok fakanalat, és dobjátok… Tovább »

Filléres vacsora könnyedén 30 perc alatt

Veletek is előfordult már, hogy sem időtök, sem energiátok nem volt vásárolni, de enni mégis kellett volna valamit? Ezt a kis “problémát” az alábbi receptötlettel sikerült megoldanom ami remélem nektek is hasznos lesz! Jöjjenek a részletek! 🙂   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com   Duplán sült burgonya önmagába töltve… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!