Közeleg a szerelmesek napja, a Valtentin-nap. Ezt a rendkívül megosztó szokást régen én sem nagyon szerettem, de amióta tartós kapcsolatban élek, amit közkedvelt nevén házasságnak hívnak, én is a lelkesen ünneplők sorába tartozom. 🙂 Szerintem ilyenkor a szokásosnál is igyekszünk jobban odafigyelni egymásra, ezért hoztam egy receptötletet nektek amivel gyorsan megvagytok, biztos, hogy örömet szereztek… Tovább »
Valentin-napi vacsi gyorsan és egyszerűen!
Közeleg a szerelmesek napja, a Valtentin-nap. Ezt a rendkívül megosztó szokást régen én sem nagyon szerettem, de amióta tartós kapcsolatban élek, amit közkedvelt nevén házasságnak hívnak, én is a lelkesen ünneplők sorába tartozom. 🙂 Szerintem ilyenkor a szokásosnál is igyekszünk jobban odafigyelni egymásra, ezért hoztam egy receptötletet nektek amivel gyorsan megvagytok, biztos, hogy örömet szereztek… Tovább »

Veletek is előfordult már, hogy sem időtök, sem energiátok nem volt vásárolni, de enni mégis kellett volna valamit? Ezt a kis “problémát” az alábbi receptötlettel sikerült megoldanom ami remélem nektek is hasznos lesz! Jöjjenek a részletek! 🙂 További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Duplán sült burgonya önmagába töltve…
Gyerekként mindig kicsit idegenkedve néztem a sütőtökre. Nem tudtam eldönteni, hogy mi az a nagyon fura valami, ami sárga, barnára meg van égve széle, sőt az emberek ráadásul meg is eszik… Nem hittem volna, hogy valaha meg fogom kóstolni, de aztán legyőztem a félelmeimet és rájöttem, hogy nem véletlenül ették ezt a “fura” kaját a…
Bármennyire is hihetetlen, de az ünnepek elmúltával egyre kevésbé vágyom a hagyományos, klasszikus ételekre. Ezért eldöntöttem, hogy egy kis olaszos mediterrán érzést csempészek ezekbe a szürke és havas januári napokba, és igyekszem ezt megosztani veletek is. Remélem bejön ez a recept, mert ezzel tényleg a napsütötte délen találjátok magatokat! Készen vagytok? Akkor öveket becsatolni, és…
Most, hogy visszatértek a dolgos hétköznapok, sajnos a jól megérdemelt pihenésre is kevesebb időnk marad. Annak érdekében, hogy ne a konyhában töltsétek a szabadidőtöket, mutatok egy pofon egyszerű finomságot, amit három lépésből bárhol-bármikor el tudtok készíteni. Jöjjenek a részletek! További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Bacon-nel, tojással, gombával és tejszínnel töltött…
Mivel óhatatlanul közelednek az ünnepek, és már mindenki legalább háromszor felírta, áthúzta és javította az ünnepi menüt, most hozok nektek egy könnyű, ízletes és gyors receptet, amivel remélhetőleg sokatokat arra sarkallak, hogy némi korrekciót végezzetek a karácsonyi bevásárló listátokon. Jöjjenek a részletek! Aszalt szilvával töltött csirkemell, kéksajtos diómártással Hozzávalók kb. 60 dkg csirkemell filé…
Mivel a korábbi “szendvics készítős” bejegyzést nagyon kedveltétek, ezért úgy döntöttem, hogy egy hasonlóan gyors, és egyszerű, viszont sokkal inkább ínyenc különlegességet hozok most nektek. Lássuk a részleteket! Lazacos szendvics, belga sült krumplival és tárkonyos házi majonézzel Lazacos szendvics Hozzávalók 1 csomag füstölt lazacfilé 2 db újhagyma (apróra vágva) 1 evőkanál lecsöpögtetett…
A pizza mindig a kedvenceim közé tartozott/tartozik, így várható volt, hogy készíteni fogok előbb-utóbb egy “pizzás” bejegyzést. Nos, mivel az ötlet már megérett a fejemben, ezért úgy döntöttem, hogy megosztom veletek, hogyan lesz gyorsan 5 lépésből finom pizzátok. A pizza tészta egy alap recept, amihez én jelenleg egy bolognai szószt készítettem, de ez rátok van…
Mivel jönnek az ünnepek, és mindenkinél beindul a “nagyüzemi” vendéglátás, érdemes lehet néhány vendégváró finomságot kitalálni, amivel könnyen lenyűgözhetjük vendégeinket, már rögtön az érkezéskor. Ugye ismerős az érzés, amikor a vendégek küszöbön toporognak, hogy “mikor lesz már kaja?” Nos, a következő recept ezeknek a pillanatoknak az áthidalásában nyújt nektek némi kis segítséget. Jöjjenek a részletek!…
Nem tudom észrevettétek-e, de elképesztő ütemben fejlődik a blog. 🙂 Olyannyira, hogy vettem a bátorságot, és elkészítettem az első videóbejegyzést, sőt mi több, létrehoztam a GasztroLabor saját Youtube csatornáját is! A videón egy nagyon egyszerű, és gyors reggeli elkészítését láthatjátok. Jöjjenek a részletek! Tojásos szendvics bacon-nel és gombával Hozzávalók 2 db tojás kb. 4…