GasztroLabor

Istenien krémes rizottó, mindössze 5 hozzávalóból!

Mivel korábban a hogyan főzzünk 5 hozzávalóból című bejegyzést, nagyon kedveltétek, ezért mutatok egy következő variációt a témában. Kb. 40 perc alatt fejedelmi lakomát varázsolhattok az asztalra, és túlságosan sokat nem is kell törni rajta a fejeteket. Lássuk a részleteket! Csirkés, körtés, fehérboros rizottó zöld fűszerekkel tálalva   Hozzávalók kb. 50 dkg csirkemell kb. 40… Tovább »

Könnyű vacsora zöldségekből mindössze 20 perc alatt!

Mindig is vonzó volt számomra, ha egy ételt sokféleképpen, és kreatívan lehet elkészíteni. Mivel, hatalmas zöldségfogyasztó vagyok, ezért rendszeresen törekszem arra, hogy az éppen aktuálisan készített ételekben rendre szerepet, vagy akár főszerepet kapjanak ezek a finomságok. Most az utóbbi esetre hoztam nektek egy ötletet, ami nagyon jól használható akár főételek mellé, de lehet egy kellemesen… Tovább »

Mexikói ízek könnyedén, 30 perc alatt!

A mexikói konyhában mindig lenyűgözött az egyszerűség, az alapanyagok rendkívül sokféleképpen, de mégis nagyon ötletesen történő felhasználása. Most egy olyan ételt hoztam nektek, ami kb. 30 perc alatt megvan, és garantáltan jól fog vele lakni az egész család! Burrito, zöldséges húsos raguval töltve, avokádókrémmel, és házi salsa szósszal tálalva Hozzávalók kb. 1 kg darált hús… Tovább »

Spagetti zöldségekkel, mindössze 5 hozzávalóból!

Egy végtelenül egyszerű, és gyorsan elkészíthető receptet hoztam mára, amivel bárki bátran próbálkozhat. A puritán jelleg vonatkozik a ráfordított időre, valamint a hozzávalók mennyiségére, de semmiképpen sem az ízére, mint ahogyan azt tapasztalni is fogjátok. Lássuk, pontosan miről is van szó!     Spagetti zöldségekkel, bazsalikomos olajon pirítva Hozzávalók 1 csomag tészta (gluténmentes is lehet)… Tovább »

Póréhagyma krémleves bacon chipsszel, és fűszeres kenyérkockával

A levesek egy kicsit távol állnak tőlem. Na, persze nem arról van szó, hogy nem szeretem őket… Sőt, imádom a levesek minden változatát, hiszen gyakorlatilag bármikor képes vagyok megenni egy tányérral. Ezért most hoztam nektek egy egyszerű krémlevest, amit feldobtam néhány extrával, hogy tartalomra, és kinézetre is egy kicsit több legyen az átlagnál. Hagymára fel!… Tovább »

Mihez kezdjünk a megmaradt sütőtökkel Halloween után?

Egy “tök” jó ötletet tudok a címben szereplő kérdésre. 🙂 Mondjuk csináljunk belőle valami finom kaját. A mai étel a gyömbéres sütőtökkrémmel töltött csirke egészben sütve, házilag készült almás burgonyatallérral. A garantált sikerhez csupán az alábbi hozzávalókra van szükségetek: A töltött csirkéhez: 1 db egész csirke 1 db kb. 2-3 kilós sütőtök 1 leheletnyi (kb…. Tovább »

Helló Világ!

Üdvözlök Mindenkit a GasztroLaborban! Olyan céllal hoztam létre az oldalt, hogy a hozzám hasonló hobbi szakácsoknak segítséget tudjak nyújtani, ha szeretnének meglepni valakit egy fincsi étellel, vagy esetleg már nem kívánják a gyors kaját. A “receptjeim” mind kipróbáltak, ugyanis amit látni fogtok az oldalon azt én magam is megeszem, sőt olykor másokat is “ráveszek” erre…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!