GasztroLabor

Három sajtos tejszínes-spárgás tészta

Ti hogy vagytok a rakott tésztákkal? Én nagyon kedvelem őket. Könnyen összerakhatóak, és túlságosan sokat nem is kell gondolkodni az elkészítésen. Most egy spárgás-sajtos rakott penne mellett “tettem le a voksom”. Jöjjenek a részletek!   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com   Háromsajtos tejszínes-spárgás penne fűszerekkel, sütőben sütve    … Tovább »

Isteni fűszeres fasírt, pirított citromos spenóttal és paradicsommártással

Ugye mindenki szereti a fasírtot? 🙂 Remélem igen, és már a kezetekben is van a fakanál, hogy megcsináljátok ezt az isteni receptet! Jó szórakozást! Íme a részletek!   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com   Fűszeres fasírt pulykából, pirított citromos spenóttal és mozzarellás bazsalikomos paradicsommártással     Hozzávalók A fasírthoz… Tovább »

Dobj össze egy kenyérlángost 45 perc alatt!

A kenyérlángos, vagy más néven langalló egy igazán kedvelt, már-már nélkülözhetetlen darabja az utcai fesztiváloknak. Most mutatok nektek egy igazán egyszerűsített receptet (élesztő és kelesztés nélkül) amivel kb. 45 perc alatt máris az asztalra varázsolhatjátok ezt a számtalan módon elkészíthető finomságot! Íme a részletek!   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés:… Tovább »

Így készíts igazi házi májkrémet 15 perc alatt

Gyerekkoromban imádtam amikor beköszöntött a jó idő, és a nagymamámnál egy jó májkrémes kenyér, paprika-paradicsom kombót lehetett tolni. De az egész mit sem ért volna az igazi házi májkrém nélkül. Mutatom is, hogy tudjátok könnyen és gyorsan elkészíteni! 😉    További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com   Házi májkrém csirkemájból,… Tovább »

Egy ízig-vérig magyar kaja, az isteni TÚRÓS CSUSZA

Amikor főzök, mindig próbálok valami különöset, valami egyedit csempészni az adott ételbe. Viszont vannak olyan kortalan klasszikusok, mint a pörkölt, gulyásleves, töltött káposzta, stb. ahol nincs szükség semmilyen inspirációra, vagy “lökésre” hanem egyszerűen bele kezd az ember és tudja mik a lépések. Ilyen az egyik kedvencem, az istenien finom túros csusza is. Szerintem ne hagyjátok… Tovább »

Rakott krumpli, ahogyan még nem kóstoltad!

A rakott krumpli szerintem nagyon sokunk gyerekkori kedvence. Ha nem is az egész, de legalább a  kolbász krumplival és sok tejföllel szinte mindig elfogyott. 🙂 Most szintén egy rakott krumpli receptet mutatok nektek, viszont ebben sem az elkészítési mód, sem a hozzávalók nem azonosak a régi klasszikussal. Persze ez ne tartson vissza benneteket, hiszen 30… Tovább »

Ezt a csirkés kaját biztosan szeretni fogod!

Néha, amikor valami gyorsat és finomat szeretnék csinálni, általában a töltött és sütőben készült ételek szoktak eszembe jutni. Hiszen ezek a klasszikus “ezt úgysem lehet elrontani” ételek. Nos, azért nem ennyire látványosan egyszerűek, de mostani recept kezdőként is nagyszerű eredménnyel kecsegtethet bárkit! 🙂 Jöjjenek a részletek!   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is!… Tovább »

Így dobd fel a reggelidet könnyen és gyorsan

Jártál már úgy, hogy a palacsintatészta sehogy sem akart összeállni? Arról nem is beszélve, hogy még a csempéről is takaríthattad a maradványokat…  Ha szeretnél a reggelekbe némi változatosságot “csempészni”, és megismerni a legegyszerűbb palacsintareceptet, akkor nincs más hátra, mint elolvasni a bejegyzést! Jöjjenek a részletek!   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!