GasztroLabor

Három sajtos tejszínes-spárgás tészta

Ti hogy vagytok a rakott tésztákkal? Én nagyon kedvelem őket. Könnyen összerakhatóak, és túlságosan sokat nem is kell gondolkodni az elkészítésen. Most egy spárgás-sajtos rakott penne mellett “tettem le a voksom”. Jöjjenek a részletek!   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com   Háromsajtos tejszínes-spárgás penne fűszerekkel, sütőben sütve    … Tovább »

Isteni fűszeres fasírt, pirított citromos spenóttal és paradicsommártással

Ugye mindenki szereti a fasírtot? 🙂 Remélem igen, és már a kezetekben is van a fakanál, hogy megcsináljátok ezt az isteni receptet! Jó szórakozást! Íme a részletek!   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com   Fűszeres fasírt pulykából, pirított citromos spenóttal és mozzarellás bazsalikomos paradicsommártással     Hozzávalók A fasírthoz… Tovább »

Dobj össze egy kenyérlángost 45 perc alatt!

A kenyérlángos, vagy más néven langalló egy igazán kedvelt, már-már nélkülözhetetlen darabja az utcai fesztiváloknak. Most mutatok nektek egy igazán egyszerűsített receptet (élesztő és kelesztés nélkül) amivel kb. 45 perc alatt máris az asztalra varázsolhatjátok ezt a számtalan módon elkészíthető finomságot! Íme a részletek!   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés:… Tovább »

Így készíts igazi házi májkrémet 15 perc alatt

Gyerekkoromban imádtam amikor beköszöntött a jó idő, és a nagymamámnál egy jó májkrémes kenyér, paprika-paradicsom kombót lehetett tolni. De az egész mit sem ért volna az igazi házi májkrém nélkül. Mutatom is, hogy tudjátok könnyen és gyorsan elkészíteni! 😉    További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com   Házi májkrém csirkemájból,… Tovább »

Egy ízig-vérig magyar kaja, az isteni TÚRÓS CSUSZA

Amikor főzök, mindig próbálok valami különöset, valami egyedit csempészni az adott ételbe. Viszont vannak olyan kortalan klasszikusok, mint a pörkölt, gulyásleves, töltött káposzta, stb. ahol nincs szükség semmilyen inspirációra, vagy “lökésre” hanem egyszerűen bele kezd az ember és tudja mik a lépések. Ilyen az egyik kedvencem, az istenien finom túros csusza is. Szerintem ne hagyjátok… Tovább »

Cukkini mindenféle finomsággal töltve

Itt a tavasz, és szerencsére egyre jobb az idő is, úgyhogy – némi kihagyás után – az időhöz teljesen jól illeszkedő finomságot igyekeztem készíteni. Remélem nektek is ízleni fog! Íme a részletek! 🙂   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com    Bulgurral és csirkével töltött cukkini sütőben sütve    … Tovább »

Istenien krémes tojássaláta Húsvétra

Itt a Húsvét, itt a nyúl, na meg a rengeteg rokoni látogatás óriási lakomákkal. Már napok óta töröm a fejem, hogy milyen húsvéti ínyenc falat kerüljön az asztalra. Nos, igyekeztem magam tartani a jól megszokott “viszonylag könnyen és gyorsan valami finomat tegyünk az asztalra” elv mellett. Próbáljátok ki, biztosan ízleni fog! 🙂   További receptekért,… Tovább »

Így készül a quesadilla, avagy a mexikóiak kedvenc melegszendvicse!

Ha van időm, szerencsém és egyéb lehetőségeim is engedik akkor nagyon szeretek utazni. Viszont ha utazok, akkor igyekszem kipróbálni az adott hely jellegzetes gasztronómiai különlegességeit is. Így általában nem riadok vissza egy utcai árus “kétesnek” tűnő finomságától, de egy kikötőben, a piacon vagy épp egy sikátor kis büféjében elfogyasztott ínyencség számomra mindig visszaadja az adott… Tovább »

Ezt dobd össze reggelire, hogy jól induljon a napod!

Bevallom őszintén nem vagyok egy túl nagy reggelizős a hétköznapokon. Sőt, sokkal inkább semmit nem eszem reggelente ami egy nem túl jó szokás, viszont a hétvégén ha van egy kis “nyugi” akkor igyekszem kihasználni a lehetőségeket. Épp ezért egy olyan receptet hoztam, amit nagyon gyorsan és rengeteg módon el tudtok készíteni, viszont 15 percnél több… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!