GasztroLabor

Így készül a quesadilla, avagy a mexikóiak kedvenc melegszendvicse!

Ha van időm, szerencsém és egyéb lehetőségeim is engedik akkor nagyon szeretek utazni. Viszont ha utazok, akkor igyekszem kipróbálni az adott hely jellegzetes gasztronómiai különlegességeit is. Így általában nem riadok vissza egy utcai árus “kétesnek” tűnő finomságától, de egy kikötőben, a piacon vagy épp egy sikátor kis büféjében elfogyasztott ínyencség számomra mindig visszaadja az adott… Tovább »

Egy igazi szaftos és ízletes finomság, amit kötelező megkóstolnod!

Kicsit régebben jelentkeztem utoljára bejegyzéssel, ezért úgy gondoltam, hogy “visszatérésem” egy olyan recepttel ünneplem, amitől szem nem marad szárazon. Persze ezt főleg a hagymapucolás miatt gondolom így! 🙂 Szóval, ha egy kicsit is rajongsz a szaftos, kiadós, amerikai típusú “faljuk fel a világot” kajákért, amit ráadásul minden elemében házilag te magad készíthetsz el, akkor nincs… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!