GasztroLabor

Isteni fűszeres fasírt, pirított citromos spenóttal és paradicsommártással

Ugye mindenki szereti a fasírtot? 🙂 Remélem igen, és már a kezetekben is van a fakanál, hogy megcsináljátok ezt az isteni receptet! Jó szórakozást! Íme a részletek!   További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com   Fűszeres fasírt pulykából, pirított citromos spenóttal és mozzarellás bazsalikomos paradicsommártással     Hozzávalók A fasírthoz… Tovább »

Rakott krumpli, ahogyan még nem kóstoltad!

A rakott krumpli szerintem nagyon sokunk gyerekkori kedvence. Ha nem is az egész, de legalább a  kolbász krumplival és sok tejföllel szinte mindig elfogyott. 🙂 Most szintén egy rakott krumpli receptet mutatok nektek, viszont ebben sem az elkészítési mód, sem a hozzávalók nem azonosak a régi klasszikussal. Persze ez ne tartson vissza benneteket, hiszen 30… Tovább »

Streetfood vacsora 30 perc alatt!

Mivel a korábbi “szendvics készítős” bejegyzést nagyon kedveltétek, ezért úgy döntöttem, hogy egy hasonlóan gyors, és egyszerű, viszont sokkal inkább ínyenc különlegességet hozok most nektek. Lássuk a részleteket!    Lazacos szendvics, belga sült krumplival és tárkonyos házi majonézzel   Lazacos szendvics    Hozzávalók 1 csomag füstölt lazacfilé 2 db újhagyma (apróra vágva) 1 evőkanál lecsöpögtetett… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!