Gyerekkoromban imádtam amikor beköszöntött a jó idő, és a nagymamámnál egy jó májkrémes kenyér, paprika-paradicsom kombót lehetett tolni. De az egész mit sem ért volna az igazi házi májkrém nélkül. Mutatom is, hogy tudjátok könnyen és gyorsan elkészíteni! 😉 További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Házi májkrém csirkemájból,… Tovább »
Így készíts igazi házi májkrémet 15 perc alatt
Gyerekkoromban imádtam amikor beköszöntött a jó idő, és a nagymamámnál egy jó májkrémes kenyér, paprika-paradicsom kombót lehetett tolni. De az egész mit sem ért volna az igazi házi májkrém nélkül. Mutatom is, hogy tudjátok könnyen és gyorsan elkészíteni! 😉 További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Házi májkrém csirkemájból,… Tovább »

Bevallom őszintén nem vagyok egy túl nagy reggelizős a hétköznapokon. Sőt, sokkal inkább semmit nem eszem reggelente ami egy nem túl jó szokás, viszont a hétvégén ha van egy kis “nyugi” akkor igyekszem kihasználni a lehetőségeket. Épp ezért egy olyan receptet hoztam, amit nagyon gyorsan és rengeteg módon el tudtok készíteni, viszont 15 percnél több…
Sokszor eszembe jut esténként, hogy milyen jó lenne ha lenne itthon valami kis édesség. Gondolom ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül, ezért mutatok egy egész jó megoldást az ilyen vészhelyzetek esetére. Lássuk a részleteket!! 🙂 További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com Citrusos cup cream mézen pirított kukoricapehellyel…
Jártál már úgy, hogy a palacsintatészta sehogy sem akart összeállni? Arról nem is beszélve, hogy még a csempéről is takaríthattad a maradványokat… Ha szeretnél a reggelekbe némi változatosságot “csempészni”, és megismerni a legegyszerűbb palacsintareceptet, akkor nincs más hátra, mint elolvasni a bejegyzést! Jöjjenek a részletek! További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is! Kapcsolat,…
Bármennyire is hihetetlen, de az ünnepek elmúltával egyre kevésbé vágyom a hagyományos, klasszikus ételekre. Ezért eldöntöttem, hogy egy kis olaszos mediterrán érzést csempészek ezekbe a szürke és havas januári napokba, és igyekszem ezt megosztani veletek is. Remélem bejön ez a recept, mert ezzel tényleg a napsütötte délen találjátok magatokat! Készen vagytok? Akkor öveket becsatolni, és…