GasztroLabor

Ezt dobd össze reggelire, hogy jól induljon a napod!

Bevallom őszintén nem vagyok egy túl nagy reggelizős a hétköznapokon. Sőt, sokkal inkább semmit nem eszem reggelente ami egy nem túl jó szokás, viszont a hétvégén ha van egy kis “nyugi” akkor igyekszem kihasználni a lehetőségeket. Épp ezért egy olyan receptet hoztam, amit nagyon gyorsan és rengeteg módon el tudtok készíteni, viszont 15 percnél több időt nem kell rászánnotok. Jöjjenek a részletek!

 

További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is!

Kapcsolat, együttműködés: gasztrolabor@outlook.com

 

Avokádó sütőben sütve, tojással bacon-nel és kaliforniai paprikával töltve

 

DSC_0101

 

Hozzávalók

2 db avokádó (ez az amit gyakorlatilag cserélhettek bármire (cukkinire, padlizsánra, krumplira, hagymára, tökre,  bármire amit a szemetek megkíván és bele lehet ütni egy tojást!)

egy kevés bacon felkockázva (ízlés szerint)

4 db tojás

1-2 db kaliforniai paprika

fél citrom leve

só, bors

 

Elkészítés

Az avokádókat félbe vágjátok, és kivájjátok a belsejüket (tegyétek félre és csináljatok belőle isteni avokádókrémet 🙂 ). Ha megvan akkor facsarjátok bele a citrom levét, majd üssétek bele a tojásokat. Ezután szórjatok bele egy kevés bacon-t, és paprikát, majd dobjátok be a sütőbe kb. 15 percre. Ha a tojás fehérje már szépen megkeményedett akkor vegyétek ki és már tálalhatjátok is! 🙂

 

DSC_0094

DSC_0115

Tipp: Egy kevés sajtot reszelhettek rá, isteni finom lesz együtt! 🙂

 

Sem időben, sem energiában nem kíván túl sok ráfordítást, viszont nagyon laktató, és kényelmes reggeli.

 

Jó étvágyat!

 

Elkészítési idő: kb. 15-20 perc

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!