GasztroLabor

Reggeli gyorsan mindössze 3 lépésben

Most, hogy visszatértek a dolgos hétköznapok, sajnos a jól megérdemelt pihenésre is kevesebb időnk marad. Annak érdekében, hogy ne a konyhában töltsétek a szabadidőtöket, mutatok egy pofon egyszerű finomságot, amit három lépésből bárhol-bármikor el tudtok készíteni. Jöjjenek a részletek!

 

További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is!

 

Bacon-nel, tojással, gombával és tejszínnel töltött bagett jól átsütve

 

Hozzávalók

2-3 db bagett

100 ml főzőtejszín

2-3 db gomba

100-150 g bacon (apróra vágott)

2 db tojás

10 dkg sajt

2 db újhagyma

fűszerek (só, bors)

 

Elkészítés

1.lépés

A bagetteket a képen látható módon kivágjátok, majd a fentebbi hozzávalókat egy tálban, kézi habverővel jól összekeveritek.

DSC_0429DSC_0436

2.lépés

Ha készen van a töltelék, akkor mehet a bagettekbe, sőt még egy kis sajtot is szórhattok a tetejére.

DSC_0439DSC_0442

3.lépés

Ha ezzel is megvagytok, akkor bedobjátok a 160-170 fokra előmelegített sütőbe, kb. 15 percre, ameddig a sajt szépen meg nem olvad a tetején.

 DSC_0444

 

Ezek után a reggeli kávé mellé már tálalhatjátok is! 🙂

DSC_0449

Elkészítési idő: kb. 20 perc

Jó étvágyat!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!