Most, hogy visszatértek a dolgos hétköznapok, sajnos a jól megérdemelt pihenésre is kevesebb időnk marad. Annak érdekében, hogy ne a konyhában töltsétek a szabadidőtöket, mutatok egy pofon egyszerű finomságot, amit három lépésből bárhol-bármikor el tudtok készíteni. Jöjjenek a részletek!
További receptekért, ötletekért, kövessétek a blogot Facebookon is!
Bacon-nel, tojással, gombával és tejszínnel töltött bagett jól átsütve
Hozzávalók
2-3 db bagett
100 ml főzőtejszín
2-3 db gomba
100-150 g bacon (apróra vágott)
2 db tojás
10 dkg sajt
2 db újhagyma
fűszerek (só, bors)
Elkészítés
1.lépés
A bagetteket a képen látható módon kivágjátok, majd a fentebbi hozzávalókat egy tálban, kézi habverővel jól összekeveritek.
2.lépés
Ha készen van a töltelék, akkor mehet a bagettekbe, sőt még egy kis sajtot is szórhattok a tetejére.
3.lépés
Ha ezzel is megvagytok, akkor bedobjátok a 160-170 fokra előmelegített sütőbe, kb. 15 percre, ameddig a sajt szépen meg nem olvad a tetején.
Ezek után a reggeli kávé mellé már tálalhatjátok is! 🙂
Elkészítési idő: kb. 20 perc
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: