GasztroLabor

Helló Világ!

Üdvözlök Mindenkit a GasztroLaborban!

Olyan céllal hoztam létre az oldalt, hogy a hozzám hasonló hobbi szakácsoknak segítséget tudjak nyújtani, ha szeretnének meglepni valakit egy fincsi étellel, vagy esetleg már nem kívánják a gyors kaját. A “receptjeim” mind kipróbáltak, ugyanis amit látni fogtok az oldalon azt én magam is megeszem, sőt olykor másokat is “ráveszek” erre. Lényeges, hogy itt a GasztroLaborban ne számítsatok a Kudlik Juli-féle 15 dkg paradicsom, fél kanálnyi római kömény, stb. leírásokra. 🙂 Látni fogjátok, hogy az étel vezetni fog végig a főzés alatt, én csak a fő támpontokat adom meg hozzá. Mindennemű észrevételt és kritikát szívesen fogadok, mert ahogy a legtöbb férj, úgy én is hobbi szinten főzök, pusztán mert örömet okoz nekem, és – remélhetőleg – másoknak is. Készüljetek, holnap jön az első kaja. 🙂

 

e70685953d0eacf0bd5d79df2178c9a5

 

Addig is minden jót!

 

ApróChef

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!